Det hele startet på Dale.
Alle ble delt inn i patruljer på 3-4 speidere. Første stopp på turen var klatreveggen på Dale hvor de modigste rappellerte ned en ca. 10 meter høy fjell skrent. På venen ned veggen plukket de med kordinatene til neste stopp som var Gramstad. Her overnattet de under presenninger i skogen. Neste morgen gikk turen videre over fjellet og ned til Lutsi. Her var oppgaven å bygge katamaraner av Kanoer og rigge seil på båtene. De ble kjempe fine og seilte godt i medvinden over ”Lutsihavet”. Etter å ha plukket opp / gjort mange forskjellige oppgaver som ballansering på tau mellom
to holmer, skyting med paintball og flere teoretiske oppgaver kom de frem til Lamholmen hvor de skulle overnatte. Her ble det god mat og sosialt samvær. Spesielt slo det an med leken Capture the flag. På søndagen gikk det videre gjennom vassdraget. Over fjell osv til vi til sist tok opp kanoene i nærheten av Ims. Siste oppgave var å vasse ut til en bøye i sjøen for å lese en lapp som lå på bunnen. Da fikk de fleste rene blå tær.

Det ble en veldig tett konkurranse og det skilte bare 4 poeng mellom den patruljen som vant og de som fikk andreplass. Vinner patruljen fikk hver sin Kinobillett.

Vinner Patruljen bestod av Charlotte (Tananger), Steffen ( Egersund), Tuva (Hinna) og Bård ( Riska)

Ledere fra Riska som sto for arrangementet vil gjerne takke Roverne Torbjørn, Truls og Tomas for kjempe hjelp hele helgen. Også Roverne fra RBG som gjennom førte en sikker Rappellering på Dale skal ha tusen takk for hjelpen.