Vi trenger å vite mer om dine ønsker 

27.05.2020

På grunn av situasjonen med korona-epidemien måtte vi avlyse alle våre opprinnelige planer for leir i sommer, slik at vi for øyeblikket ikke har et tilbud til speidere som ønsker å dra på leir.

Vi tror imidlertid at speiderne har lyst til å dra på leir, selv om det på grunn av smittevernhensyn nok ikke blir en helt vanlig speiderleir: Vi må holde avstand på 1 meter i mellom oss, sove 1-2 speidere per telt (eller hengekøye) og vi kan ikke lage mat sammen.

Vi har noen alternativer for leir som vi kan arbeide videre med, men trenger en tilbakemelding for å vite hva vi bør satse på.

Her er noen muligheter:

  1. Kretsen tilbyr en 3-4 dagers leir på Camp 773 og på Frikvarteret. Dette er et fiks ferdig opplegg hvor inntil 50 speidere kan være samtidig på leir, inndelt i patruljer og med en leder per patrulje. Det betyr at speidere fra 1-3 grupper kan være samtidig på leir. Det er lagt opp til kjekke aktiviteter med kano, fjelltur, sykling etc. Planen er at speiderkretsen vil kjøre dette opplegget hver uke gjennom sommeren. Vi vet ikke når vi eventuelt får plass, men trenger å vite om dette er interessant for deg.
  2. Vi kan forsøke å få til en padletur rundt omkring på Lutsi. Dette blir en tur fra sted til sted omkring i vassdraget med overnatting på forskjellige steder og med litt aktiviteter for speiderne. Utfordringen blir å lage et opplegg som ivaretar smittevernreglene på en god måte. Tror at dette kan bli kjekt for mange. En slik leir vil kreve en god del planlegging og vi regner ikke med at det blir mulig å ha med speidere fra andre grupper.
  3. For de største og sprekeste speiderne er det mulig å lage til en fjelltur som går over flere dager. Dette vil kreve at speiderne i stor grad klarer seg selv. Et slikt opplegg passer for en mindre gruppe på kanskje opp til 10 speidere. Dette er nok kjekt for de som liker slikt, men ikke et tilbud som passer for alle.

I tillegg finnes det sikkert uante muligheter som vi ikke har tenkt på. Kom gjerne med tips og forslag.

Kan du gi oss en tilbakemelding på hvilke alternativer du synes høres kjekkest ut? Synes du flere av mulighetene er kjekke, kan du gi prioritet til alternativene når du svarer.

 

Speiderhilsen

Lederne i tropp

 

Tilbakemelding

Jeg ønsker