Hva er brukernavnet mitt?

Alle speidere har sitt eget brukernavn. Er dere flere søsken, har dere hver sitt brukernavn. Brukernavnet er navnet ditt (ikke foreldrene sine!), og er i formatet "fornavn.etternavn". Bruk a istedet for å og æ, og o i stedet for ø.

Dette vil si at "Arve Skjørestad" har brukernavnet "arve.skjorestad". "Per Henning Hærfjord" har "per.henning.harfjord".

Brukernavnet står også i e-posten du får når du ber om nytt passord første gang.

Hvordan logger jeg på første gang

Under påloggingsskjermbildet er det en lenke som heter "Glemt passord?". Klikk på denne. Fyll så ut brukernavnet ditt (se over) eller e-postadressen du (eller dine foreldre) er registrert med i speideren.NB! Har du flere barn MÅ du bruke brukernavnet, se nedenfor.

Du får nå tilsendt et nytt passord per e-post.

Hva med oss som har flere barn på samme e-postadresse?

Dere som har flere barn i speideren har som oftest registrert disse på samme e-postadresse. Dette vil fungere fint, men når dere skal få tilsendt nytt passord så MÅ dere fylle ut brukernavnet under "glemt passord"  og IKKE e-post, slik at systemet vet hvilken speider det skal settes nytt passord for. Du må be om nytt passord for hver speider/barn, da hver har sin egen brukerkonto. Men alle passordene vil da selvsagt komme til den samme e-postadressen.