Troppen består av barn i fra 5.klasse til og med 10.klasse. I Riska er det mellom 40 og 50 aktive barn i denne gruppa. Troppen er delt inn i patruljer. Hver patrulje har hver sin patruljefører og patruljeassistent. Dette er normalt de eldste barna i patruljene. En patrulje har mellom 4 og 8 medlemmer. Troppen drives av en enhetsleder og flere ledere og assistenter.

Troppen gjøre masse kjekke aktiviteter hele året som bekkevandring, kanopadling, matlaging, konkuranser, førstehjelp og fjellklatring. Det finnes merker til mange av disse aktivitetene, men det er mange andre merker å samle på for eksempel lekemerket, bålmerker, førstehjelmerket, godterimerket og leirmerker.

Merker er bevis på at du kan et tema og har gjort kravene som trengs, det er en fin måte å vise at du er i stand til å gjøre masse forskjelligt på. Du kan også kjøpe en leirbålskappe, leirbålskapper er tykke kapper som ofte blir brukt på leirer som du kan sy alle merkene dine på. Du kan sy eller brodere på hva du vil, men den blir mest brukt til merkene og for å hvis hvilken speidergruppe du er med i, du kan også sy på navnet ditt.

Merker man kan ta

Godteri NSF Fordypning Godteri Bever - Speider-Sport ASBål NSF Fordypning Bål Bever - Speider-Sport AS

 

Haik

Kan være et bilde av 5 personer, folk som camper og folk som klatrer

Mat på haik

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Fjellklatring

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.